Agent – Maklumat Lanjut

Agent - Pedey Lokcing

Maklumat Lanjut

Lokasi Outlet

1⃣ Pedey Lokcing HQ
Jalan Pasir Mas – Tanah Merah
Kg Kangkong, Kenjong

Dari bulatan Lemal meghala ke Tanah Merah,
Lebuh kurang ~5km, kedai di sebelah kanan.
Dari Tanah Merah ke Pasir Mas (Lemal),
~300m selepas Klinik Kesihatan Kangkong.

Google Maps:
https://goo.gl/maps/ekU8iVoF2hoqsGnq8
Search:
Pedey Lokcing

💼 BUKA SETIAP HARI
⏰10am – 6pm

2⃣Pedey Lokcing – Rambutan Rendang
Jalan Panji (Tanjung Mas)
Pengakalan Chepa

Jalan Tanjung Mas menuju ke Pengkalan Chepa,
Sebelum traffic light Chekok,
Di sebelah kiri jalan..

Google Maps:
https://goo.gl/maps/AT8EeCXJzCYSDap68
Search:
Pedey Lokcing Rambutan Rendang

💼 BUKA SETIAP HARI 
⏰10am – 6pm

3⃣Pedey Lokcing – Padang Enggang
Jalan Pasir Hor, Padang Enggang

Jalan Pasir Hor Menuju ke Kubang Kerian,
Selepas traffic light Highway CSR baru,
Lebih Kurang ~200m, Di sebelah kiri jalan..

Google Maps:
https://goo.gl/maps/cWu9Ffy1oBExSCVP7
Search:
Pedey Lokcing Padang Enggang

💼 BUKA SETIAP HARI 
⏰10am – 6pm

💲💰HARGA

1⃣ Lokcing / Sate Ikan 100cucuk (2 packs x 50cucuk)
– Termasuk Sos/Colek (2 packs x 250gm)
– Sealed packaging – Bungkusan sesuai frozen
RM16❌
RM15 ✅✅✅ SAHAJA!!!

2⃣ Lokcing / Sate Ikan 1Kg (Tanpa Lidi)
– Termasuk Sos/Colek (2 packs x 250gm)
– Sealed packaging – Bungkusan sesuai frozen
– Bergantung atas stock (Limited) – Disarankan order awal
RM20❌
RM17 ✅✅✅ SAHAJA!!!

LOKCING

Lokcing ialah sejenis produk berasaskan ikan yang diadun bersama bahan-bahan utama lain seperti tepung kanji yang kemudiannya dibentukkan bulat kecil.

Doh yang dibentukkan tersebut kemudiannya digoreng dengan kaedah khusus dan kemudiannya dicucuk pada lidi sebelum dibungkuskan.

Lokcing adalah perkataan asal daripada bahasa Thailand (ลูกชิ้น) yang bermaksud bebola daging.

 

LOKCING | SATE IKAN

✅Makanan Warisan Istimewa..
✅Digemari Kanak-Kanak dan Dewasa..
✅Snek yang sihat..
✅Mudah disediakan..
✅Produk Buatan Tempatan – Diproses di Pasir Mas, Kelantan..
✅Produk Muslim..
✅Bersih..
✅Sesuai untuk jamuan, hari jadi, berkelah, makanan ketika bersantai bersama keluarga

 

PACKAGING

per pack:
50cucuk lokcing + 250gm sos/colek

100cucuk:
2x packs

Packaging type:
PE sealed packaging (Main)
PE sealed packaging (Sos/Colek)
*Sesuai untuk simpanan frozen

CARA PENYIMPANAN

Suhu Bilik Tanpa Peti Sejuk
Ujian Kilang:
Tempoh baik dari hari production sehingga hari Ke-5
(5 x 24 jam)

Cadangan/Recomendation:
Tempoh simpanan dari hari production sehingga hari ke-2 atau ke-3
(Sekitar 48jam ke 60jam)

Suhu Chiller
1-2 Minggu

Suhu Freezer
1-2 Bulan

Note:
*Simpanan chiller dan freezer memanjangkan hayat simpanan produk namun terdapat hanya sedikit pengurangan dari segi quality berbanding produk fresh
*Ujian quality antara non-frozen dan frozen mendapati quality kudua-duanya sama
*Quality produk dianggap dalam keadaan fresh dalam tempoh sehingga hari ke-2 dari production

CARA MASAK

Step 1

Step 2

Step 3

Untuk maklumat,
dalam video tu bakar pakai dapur gas dengan pan jer..

boleh jugak nak pakai griller, bakar direct guna arang macam cara tradisi, ataupun direct atas dapur gas pun boleh..

 

Untuk penggunaan AIR FRYER..

boleh setkan pada suhu 230°C
pada tempoh 2 minit sahaja.

*cara ini sesuai kepada lokcing frozen dan yg belum frozen

 

CARA ORDER (Postage)

Pastikan order anda.

Whatsapp kepada kami maklumat berikut:
•Quantity
•Tarikh Pickup
•Masa Pickup
•Nama
•Nombor yang boleh dihubungi (Call & Whatsapp)
•Lokasi penghantaran (Bas)

Pastikan order awal.

Contoh
Hari 1: Confirm order sebelum 6pm
Hari 2: Production (Penghantaran bas malam)
Hari 3: Produk sampai ke destinasi waktu pagi

Makluman:

-Order penghantaran ke negeri selain Kelantan digalakkan AWAL, lagi awal lagi baik 😀

-Bas/Lori akan drop kotak barangan yang dihantar di lokasi yang ditetapkan untuk setiap kawasan dan kebiasaannya di kawasan stesen bas atau lokasi berhampiran

-Detail maklumat penghantaran akan diberikan setelah produk berjaya dihantar pada Lori/Bas

CADANGAN RINGKAS, HARGA JUALAN DAN TIPS PERNIAGAAN LOKCING

Jika anda berminat dengan peluang perniagaan jualan dan pembekalan produk lokcing (dan produk lain) dari Pedey Lokcing, kami akan memberikan kepada anda gambaran ringkas, tips dan maklumat berkenaan harga jualan kepada anda.

Klik/Tap “Saya Berminat” jika anda ingin tahu cara jana pendapatan sebanyak

RM2700 hingga RM13’300 SeBulan!!!

*Dengan klik kepada link ini, anda akan disalurkan ke message box applikasi Whatsapp unit sales Pedey Lokcing
*pengiraan adalah sebagai teori dan bertujuan memberi gambaran terhadap potensi sebagai agent. Keadaan sebenar mungkin berbeza daripada pengiraan ini
*pengiraan ini juga adalah berdasarkan rujukan daripada situasi sebenar dan kajian terhadap potensi jualan

Kongsi | Share